WTA scrie despre forma excelentă pe care o traversează Sorana Cîrstea

WTA scrie despre forma excelentă pe care o traversează Sorana Cîrstea

Sorana Cîrstea (32 de ani, 74 WTA) s-a calificat în semifinalele turneului de la Miami, iar site-ul WTA a scris despre performanța sportivei din România.

Cîrstea a obținut calificarea în semifinalele turneului de la Miami și WTA a lăudat-o pe româncă, după ce a reușit performanțe bune în ultimele săptămâni, la Indian Wells (sferturi de finală) și Miami (semifinale, până acum).

Site-ul oficial al circuitului feminin a ținut să evidențieze faptul că este prima dată după 10 ani când Sorana Cîrstea ajunge în semifinalele unui turneu WTA 1000.

ADVERTISING

”Pentru prima dată în ultimii 10 ani, Sorana Cîrstea va juca în semifinalele unui turneu WTA 1000, după ce românca a învins-o pe Aryna Sabalenka în sferturile de finală de la Miami Open.

În prima lor întâlnire din carieră, Cîrstea a învins-o pe Sabalenka cu 6-4, 6-4, pentru a trece în penultimul act al unui turneu WTA 1000 pentru prima dată de la meciul cu Serena Williams de la Toronto, în 2013.

Cîrstea a renăscut la acest turneu, deoarece nu a pierdut vreun set în cele cinci victorii. Ea a învins-o săptămâna aceasta, de asemenea, pe capul de serie numărul 5, Caroline Garcia, după ce a învins-o și la Indian Wells, dar și pe fostele jucătoare din Top 20 Karolina Muchova și Marketa Vondrousova.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Victoria în de 85 de minute cu Sabalenka a fost prima ei victorie contra unei jucătoare clasate în Top 2 în clasamentul WTA”, au notat cei de la WTA.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇