Sorana Cîrstea radiază de fericire după calificarea în semifinale la Miami: "Sunt fără cuvinte"

Sorana Cîrstea radiază de fericire după calificarea în semifinale la Miami: "Sunt fără cuvinte"

Sorana Cîrstea a fost în culmea fericirii după ce a obținut calificarea în semifinalele turneului de la Miami.

Sportiva noastră a fost foarte emoționată la interviul de după meci și a mărturisit că nu se aștepta la un asemenea rezultat.

"Sunt fără cuvinte! Am ieșit pe teren știind că o să fie un meci dificil, Aryna lovește atât de puternic, dar sunt atât de fericită de evoluția mea. E puțin neașteptat să fiu sinceră. Oamenii numără anii care au trecut de la un asemenea rezultat, dar eu nu dau importanță, îmi văd de treaba mea și încerc să muncesc cât mai bine. Nu sunt definită de numere, încerc să țin capul jos și să muncesc. A fost o atmosferă grozavă și mă bucur de sprijinul fanilor, inclusiv al românilor, înseamnă enorm pentru mine", a spus Sorana Cîrstea.

ADVERTISING

Amintim că sportiva noastră s-a calificat în semifinalele turneului după ce a eliminat-o pe favorita numărul 2, bielorusa Aryna Sabalenka.

Sorana a făcut un nou meci excelent și a învins-o pe campioana de la Australian Open 2023 cu 6-4, 6-4.

În semifinale, Sorana se va duela cu învingătoarea dintre Ekaterina Alexandrova (favorita 18) și Petra Kvitova (favorita 15).

Pentru calificarea în semifinalele de la Miami, Sorana urcă nu mai puțin de 33 de locuri în clasamentul WTA și ajunge pe 41.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇