Vlad Chiricheș va asista la marele derbi din Cluj și anunță o importantă revenire: „Steaua e în sufletul meu și vreau să mă întorc”

Vlad Chiricheș va asista la marele derbi din Cluj și anunță o importantă revenire: „Steaua e în sufletul meu și vreau să mă întorc”

Fundașul român Vlad Chiricheș, căpitanul nationalei României la fotbal, este în România și va asista la marele derbi dintre CFR Cluj și FCSB, de duminică seara, meci LIVE pe SpotMedia.ro.

Jucătorul celor de la Sassuolo, 32 de ani, a vizitat chiar gruparea roș-albastră, pe care o va susține deseară în Gruia.

„Am 2-3 zile libere și îmi doream să-i văd pe băieți, să le urez baftă pentru meciul din seara asta. O să fiu în tribună, să-i susțin. Pe mulți îi cunosc, le-am urat succes. Trebuie să câștige. Pe Tavi Popescu l-am întrebat dacă e în formă, sper să facă un meci bun în această seară”, a declarat într-un interviu VIDEO pentru FCSB TV, marele fundaș român.

ADVERTISING

Întrebat dacă s-ar întoarce pe final de carieră la FCSB, el a spus încrezător: „Nu știi niciodată ce-ți rezervă viitorul. Dar Steaua a rămas în sufletul meu și îmi doresc să mă întorc pe finalul carierei”.

Vlad Chiricheș, alături de roș-albaștri la Cluj!

Acesta a plecat de la FCSB, Steaua pe atunci, în 2013, la Tottenham, pentru suma de 8,5 milioane de euro.

FCSB are ultima șansă de a reintra în lupta pentru titlu duminică seara, ora 20.30, când cu o victorie, se poate apropia la doar două lungimi în spatele lui CFR.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!