Vlad Chiricheș și-a stabilit viitorul

Vlad Chiricheș și-a stabilit viitorul

Vlad Chiricheș (34 de ani) și-a stabilit viitorul, după ce a revenit în primul 11 al FCSB la meciul cu RFS din Europa League.

Scos din echipă de mai multă vreme, Vlad Chiricheș a profitat de accidentarea lui Siyabonga Ngezana și a prins un loc de titular la FCSB, contra letonilor de la RFS, în Europa League.

A avut o evoluție bună, fără greșeală, a oferit o pasă de gol și a vorbit, la final, despre situația sa.

Chiricheș a lăsat de înțeles că n-are de gând să se retragă din fotbal.

"Cum am mai spus în apariţiile precedente, mă bucur de fotbal, o fac cu pasiune, chiar dacă au fost momente grele în acest campionat. Sper să fiu un exemplu pentru băieţii mai tineri care trec prin momente grele, să le arătăm că se poate, chiar dacă eşti jos.

ADVERTISING

Atacat… nu neapărat. Au fost nişte opinii şi e normal ca toată lumea… Trăim în democraţie şi toată lumea poate spune ce vrea. Chiar dacă mi-a fost greu, am reuşit să fiu puternic şi să mă antrenez foarte bine. M-am bucurat de această oportunitate, am jucat cât de bine am putut şi cred că am reuşit un joc bun", a declarat Vlad Chiricheș la finalul meciului, la flash-interviu.

FCSB a învins RFS în Europa League, scor 4-1, în primul meci al sezonului, după o dublă reușită de Darius Olaru și goluri marcate de Daniel Bîrligea și Marius Ștefănescu.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!