Victorie splendidă pentru CSM București în Champions League

Victorie splendidă pentru CSM București în Champions League

Gruparea de handbal feminin CSM București, vicecampioana României, s-a impus în deplasarea de la Brest, din Franța, din grupele Ligii Campionilor, la capătul unei partide excelente.

Neagu (cu doar două goluri marcate azi) și compania au răpus gruparea gazda cu scorul de 33-26, bifând al doilea succes consecutiv de la debutul noului sezon de Champions League, după acel 30-28 cu Krim.

Meciul a fost unul dominat cap-coadă de CSM, care la pauză a condus la patru goluri distanță, 17-13. Cea mai bună jucătoare de pe teren a fost slovena Omoregie, cu 6 reușite. 

Victoria aceasta este cu atât mai strălucită cu cât fetele noastre au avut un drum de coșmar până în Franța, care a durat peste 12 ore, delegația ajungând abia în această dimineață după 5.30 în Brest.

ADVERTISING

În grupa A de Champions League din care face parte și CSM, mai sunt și alte două formații cu punctaj maxim, Bietigheim și Vipers.

Tot duminică, Rapid București a remizat pe teren propriu în Liga Campionilor cu o altă formație din Franța, Metz, scor 32-32, după o revenire miraculoasă.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇