Victorie pentru Chelsea în Premier League

Victorie pentru Chelsea în Premier League

Chelsea Londra a învins sâmbătă seara cu scorul de 3-1 pe Southampton, în etapa a 7-a din Premier League, şi a preluat provizoriu şefia clasamentului.

Pe Stamford Bridge, Trevoh Chalobah (9), Timo Werner (84) şi Ben Chilwell (89) au marcat golurile londonezilor, pentru oaspeţi punctând James Ward-Prowse (61, penalty). ”Sfinţii” au terminat partida în zece oameni după ce autorul golului a văzut cartonaşul roşu în minutul 77.

Pe Molineaux Stadium, Wolverhampton s-a impus cu 2-1 în faţa lui Newcastle United. Sud-coreeanul Hwang Hee-chan (20, 58) a marcat golurile ''lupilor'', pentru echipa vizitatoare marcând Jeff Hendrick (41).

ADVERTISING

Wolverhampton este momentan pe locul 10 cu 9 puncte, în timp ce Newcastle United este pe locul 19 (penultimul) cu doar 3 puncte.

Golul lui Diego Lorente din minutul 18 al partidei a adus victoria lui Leeds United în confruntarea cu Watford. Leeds ocupă deocamdată poziţia a 16-a, cu 6 puncte, în timp ce Watford este pe 14, cu 7 puncte.

Burnley şi Norwich au terminat la egalitate, 0-0, tot cu remiză, aşa cum se ştie, 1-1, încheindu-se şi întâlnirea dintre Manchester United şi Everton.

Duminică se va disputa o partidă decisivă pentru stabilirea podiumului în urma acestei etape, cea dintre Liverpool şi Manchester City.

ADVERTISING

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!