Victor Pițurcă se revoltă împotriva proiectului CSA Steaua: ”Nu mai are rost să încurcăm lumea”

Victor Pițurcă se revoltă împotriva proiectului CSA Steaua: ”Nu mai are rost să încurcăm lumea”

Fostul selecționer al naționalei României, Victor Pițurcă nu mai crede în proiectul celor de la CSA Steaua București, echipă de ligă secundă, ținută în viață de Ministerul Apărării Naționale.

Câștigător al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua în 1986, Pițurcă a avut o reacție negativă față de conducătorii acestui club. El este de părere că viitorul „roș-albaștrilor” nu sună bine și că această echipă are șanse mici de promovare în viitorul apropiat.

“Viitorul clubului Steaua nu sună bine deloc. Absolut deloc! La ultima întâlnire ne-am întâlnit cu oameni din Minister, care conduc, și unul dintre ei mi-a promis că anul acesta 100% Steaua va avea drept de promovare.

ADVERTISING

Iată că nu s-a ținut de promisiune și cred că nici nu-l interesează să se țină de promisiune. Poate există un ‘nu’ mai înalt care zice ‘lăsați să rămână FCSB-ul Steaua și Steaua să rămână aici unde îi este locul. Eu cred că cei din Minister ar trebuie să ia frâiele și să facă ceva pentru această echipă. Dacă nu, nu mai are rost să încurcăm lumea și să se pună mereu aceeași întrebare, în fiecare zi”, a declarat Victor Pițurcă pentru televiziunea ProTV.

La ultimul meci, CSA Steaua pierdea clar acasă cu U Cluj în prima etapă din faza grupelor Cupei României, scor 1-3, pe o asistență ridicolă în Ghencea, câteva sute de fani prezenți doar..

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!