Victor Pițurcă a dat verdictul în privința șanselor României de calificare la EURO 2024

Victor Pițurcă a dat verdictul în privința șanselor României de calificare la EURO 2024

Victor Pițurcă (67 de ani) a dat verdictul în privința șanselor de calificare ale României la EURO 2024, competiție găzduită de Germania.

Antrenorul care a calificat România la două turnee finale e de părere că tricolorii sunt în grafic și au șanse mari de calificare la Campionatul European.

De asemenea, Pițurcă a spus că adversarii din grupa de calificare nu sunt atât de puternici pe cât sunt prezentați, în afara Elveției.

"Echipa națională e în grafic, cu șanse mari de a se califica. Depinde foarte mult de următoarele două meciuri, în care întâlnim adversari foarte accesibili.

ADVERTISING

Eu am speranța că România se califică datorită punctelor obținute până acum. Adversarii nu sunt atât de valoroși cum sunt prezentați, exceptând Elveția, care are și ea sincope.

Au pierdut puncte cu noi, cu Kosovo. Israel nu cred că e o echipă care poate să bată în Kosovo și cu Elveția acasă. Concluzia e că echipa națională are șanse mari de a se califica", a spus Victor Pițurcă, potrivit iamsport.ro.

Victor Pițurcă a calfiicat naționala României la Europenele din 2000, când a condus cu succes România în preliminarii apoi a fost îndepărtat, dar și la EURO 2008. De altfel, Pițurcă a stat pe banca naționalei și în preliminariile EURO 2016, când tricolorii au obținut calificarea, însă a plecat pe finalul preliminariilor la Al-Ittihad.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!