Victor Hănescu, despre cazul de dopaj al Simonei Halep: "Aș merge pe varianta că cineva a vrut să-i facă rău"

Victor Hănescu, despre cazul de dopaj al Simonei Halep: "Aș merge pe varianta că cineva a vrut să-i facă rău"

Fostul mare tenismen român Victor Hănescu a vorbit despre situația în care se află Simona Halep după ce a fost testată pozitiv cu Roxadustat.

Hănescu susține că merge mai degrabă pe varianta în care cineva a vrut să-i facă rău intenționat Simonei Halep.

"Mi-e greu să spun ce se va întâmpla. Dar pot să spun că Simona, după cum o cunosc, nu cred că ar fi făcut ceva în mod intenționat. Cred că a fost ceva accidental sau a profitat de neatenția ei. Sau cineva a vrut să-i facă rău, pe varianta asta aș merge. Nu știu ce va urma, pentru că nu am trecut prin așa ceva, nu știu cum se judecă astfel de cazuri", a spus Victor Hănescu pentru podcastul Business Philosophy.

ADVERTISING

Amintim că Simona Halep a fost suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului, după ce a fost depistată cu o substanță interzisă la ediția US Open din acest an.

Agenția Internațională de Integritate a Tenisului (ITIA) a anunțat că Simona Halep a fost depistată pozitiv la roxadustat, o substanță aflată pe lista interzisă a Agenției Mondiale Antidoping (WADA) din 2022.

În consecință, Simona a fost suspendată provizoriu și nu va putea să concureze sau să participe la niciun eveniment de tenis organizat de WTA sau ITF.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!