Vești bune pentru FCSB în legătură cu aducerea lui Compagno: „Nu se mai schimbă lucrurile!”

Vești bune pentru FCSB în legătură cu aducerea lui Compagno: „Nu se mai schimbă lucrurile!”

Transferul lui Andrea Compagno de la FC U Craiova la FCSB pare să fie din ce în ce mai aproape de realizare, asta după ce sâmbătă seara Mihai Stoica anunțase un mare impas în negocieri.

S-a aflat între timp că motivul neînțelegerilor era unul pecuniar, Compagno cerând un salariu mult mai mare decât i se oferea, unul de 15.000 lunar, din partea lui Gigi Becali.

Motivul pentru care transferul lui Compagno la FCSB este în impas. Salariul pe care îl dorește atacantul italian

Acum, ultimele vești venite duminică vin din partea președintelui de la FCU Craiova, fostul mare fotbalist Marcel Pușcaș, care a anunțat că italianul a venit azi pentru a-și lua lucrurile de acolo, iar cel mai probabil până luni transferul său la FCSB va fi rezolvat: „Eu sunt la cantonament și a venit Andrea, și-a luat echipamentul și a zis că astăzi sau mâine o să se rezolve situația lui. Cred că în proporți de 99% nu se mai schimbă lucrurile. Sutem mulțumiți, Mititelu nu este un sac fără fund”, a spus Marcel Pușcaș, președintele lui FC U Craiova, a declarat fostul mijlocaș al Stelei pentru televiziunea ProArena.

ADVERTISING

Compagno are 1.94 metri, iar sezonul trecut a marcat de 12 ori în 28 de partide în tricoul oltean, acolo unde evoluează încă din Liga 2, fiind adus din San Marino de la Tre Fiori, unde și acolo a fost golgheter. Acolo, în perioada 2018 - 2020, a bifat 37 de reușite în 41 de apariții.

Vârful italian s-ar lupta pentru titularizare cu Bogdan Rusu și Ianis Stoica.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!