Prima reacție a lui Andrea Compagno de la FCU Craiova, după ce a refuzat-o pe FCSB

Prima reacție a lui Andrea Compagno de la FCU Craiova, după ce a refuzat-o pe FCSB

Jucătorul celor de la FC U Craiova 1948, italianul Andrea Compagno a oferit o primă reacție după ce a refuzat pentru moment oferta celor de la FCSB, deși cele două cluburi sunt înțelese deja pentru suma de 1,5 milioane de euro.

Compagno, golgheterul celor de la Craiova, ar putea fi acel număr 9 de care FCSB a avut și are atâta nevoie, mai ales că urmează o perioadă atât de aglomerată, cu meciuri din 3 în 3 zile, și în campionat, Cupă sau grupele Conference League.

Motivul pentru care transferul lui Compagno la FCSB este în impas. Salariul pe care îl dorește atacantul italian

ADVERTISING

Italianul a oferit o primă reacție pentru site-ul oficial al oltenilor, în care a negat că ar fi semnat un contract cu FCSB: „Nu am semnat. În fotbal totul e o vorbă că până nu semnezi...După cum am zis, nu înseamnă nimic până nu semnez. Eu m-am simţit foarte bine pe teren. Nu ai de unde să ştii ce pregăteşte viitorul. Vorbim după ce semnez. E vorba de multe sacrificii şi antrenamente. Niciodată să nu renunţi!”, a declarat sportivul din Peninsulă.

Cu o cotă de 500.000 de euro, Compagno a marcat 5 goluri în acest sezon și are în general 26 de goluri marcate pentru FCU, plus cinci pase decisive.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!