FCSB reacționează după ce norvegienii au acuzat că roș-albaștrii le-au dat cadouri arbitrilor

FCSB reacționează după ce norvegienii au acuzat că roș-albaștrii le-au dat cadouri arbitrilor

FCSB a oferit prima reacție după ce norvegienii de la Viking au acuzat că oficialii roș-albaștrilor le-au oferit 4 pungi cu cadouri arbitrilor meciului de joi.

Antrenorul Nicolae Dică susține că în pungile respective erau suveniruri cu clubul și nu se pune problema de altceva.

"Eu nu am văzut, dar din ce ştiu, din ce îmi aduc aminte, ştiu că fiecare club oferă arbitrului o pungă cu un fular, o siglă, ceva, nu ştiu, ceva de genul ăsta. Mă gândesc că nu le-a dat… altceva acolo, nu? O carte, eu ştiu, despre club, lucrurile acestea. Şi dacă te duci, nu poţi să te duci cu punga în mână să îi dai să vadă toată lumea. (n.r. sunt normale astfel de reacţii?) Am jucat două meciuri cu ei şi ne-am creat 15 ocazii de a marca, plus posesie de 70%. Au fost două meciuri în care am dominat clar adversarul. Ok, nu am reuşit să câştigăm la Bucureşti, dar meritam să câştigăm", a spus Dică potrivit Orange Sport.

ADVERTISING

Viking a anunțat că va face o sesizare către UEFA după ce oficialii FCSB le-ar fi oferit arbitrilor patru pungi de cadouri.

Antrenorul Morten Jensen susține că a văzut un oficial al FCSB în momentul în care a intrat în cabina arbitrilor cu cinci pungi de cadouri și a mai ieșit doar cu una.

El afirmă că acest lucru i se pare complet nepotrivit, mai ales că FCSB a primit un penalti în ultimul minut.

"Eram pe drumul către vestiarul arbitrilor, chiar în fața zonei mixte, când un reprezentant al lui FCSB a venit cu cinci pungi de cadouri. Când a revenit, mai avea doar una singură. Au fost patru arbitri la meci, deci am fost foarte surprins. Toată lumea cu care am vorbit despre asta crede că a fost un lucru ciudat, așa că probabil le vom face o mică observație celor de la UEFA", a declarat Jensen, conform Dagbladet.

ADVERTISING

Amintim că FCSB a fost repartizată în Grupa B a Conference League alături de West Ham, Anderlecht și Silkeborg.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!