Motivul pentru care transferul lui Compagno la FCSB este în impas. Ce salariu cere atacantul italian

Motivul pentru care transferul lui Compagno la FCSB este în impas. Ce salariu cere atacantul italian

FCSB și FC U Craiova 1948 s-au înțeles sâmbătă pentru transferul atacantului italian Andrea Compagno, pentru suma de 1,5 milioane de euro.

A început imediat și negocierea cu jucătorul pentru contractul în sine, iar aici lucrurile s-au împotmolit. După cum a anunțat chiar Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, sâmbătă seara, transferul în acest moment este în aer, iar gruparea roș-albastră nu își va mări oferta pentru Compagno.

FCSB anunță că transferul lui Compagno a intrat în impas: "Suma e exagerată"

ADVERTISING

Se pare că lucrurile au plecat de la salariul fotbalistului din Italia. Jucătorul cere o remunerație de 30.000 de euro pe lună, un salariu de Champions League, asemănător cu cel pe care îl avea și Florin Tănase în Berceni, înainte de plecarea în țările arabe, scrie DigiSport.

Oferta lui Gigi Becali a fost doar de 15.000 de euro pe lună, iar latifundiarul din Pipera nu mai vrea să pluseze la bani, având în vedere și că suma de transfer este una uriașă, de 1,5 milioane de euro.

FCSB are o nevoie disperată de un atacant, având în vedere că în lot se află doar doi jucători pe acest post, Bogdan Rusu și Ianis Stoica.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!