Veste teribilă pentru FCSB. Un om de bază al echipei s-a accidentat și ar putea reveni abia în 2023

Veste teribilă pentru FCSB. Un om de bază al echipei s-a accidentat și ar putea reveni abia în 2023

FCSB nu merge deloc bine în campionat, acolo unde nici măcar după 4 etape nu a bifat vreo victorie.

Sâmbătă seara, trupa lui Dică a remizat doar în deplasare la CS Mioveni, codașa Ligii 1, scor 1-1, iar după acest meci a primit și o veste total neplăcută. E vorba de accidentarea gravă a unui titular, Ovidiu Popescu, cel care ar mai putea juca fotbal abia din primăvara lui 2023.

Popescu s-a accidentat la genunchi chiar înaintea fazei care a dus la deschiderea scorului de către Balaur în meciul disputat ieri în județul Argeș, în minutul 26.

Fostul jucător de la Poli Timișoara a suferit o entorsă la nivelul genunchiului stâng, însă este posibil să existe și o leziune ligamentară, la nivelul ligamentelor încrucișate. El ar urma să facă mai multe teste, inclusiv un RMN care va fi concludent în stabilirea diagnosticului. Dacă se va adeveri scenariul de mai sus, Popescu ar urma să revină pe gazon abia din martie 2023, după cum anunță cotidianul Gazeta Sporturilor.

ADVERTISING

Este a doua lovitură grea pe care o primește FCSB în două meciuri consecutive, după ce Florinel Coman s-a accidentat serios în partida cu Dunajska Streda, scor 1-0 în Slovacia pentru echipa română, căpitanul de la FCSB urmând să revină pe teren după 8 săptămâni.

FCSB are doar 3 puncte bifate în patru etape de campionat.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!