Veste proastă pentru naționala României venită din Italia

Veste proastă pentru naționala României venită din Italia

Presa italiană ne dă o veste proastă în ceea ce privește șansele ca naționala României să se mai bazeze în viitor pe tânărul și talentatul Andrei Coubiș.

Fundaș central la Milan, la doar 19 ani, Andrei Coubiș ar fi decis deja să reprezinte pe viitor naționala mare a Italiei.

Căpitan la echipa națională a României la tineret, cu 12 meciuri pentru reprezentativele României la U19, U20 și U21, Coubiș ar fi decis să joace de acum înainte numai pentru Italia, după cum anunță cunoscutul cotidian Gazzetta dello Sport.

ADVERTISING

„Atât de promițător încât este dorit de două naționale. Andrei Coubiș este căpitanul echipei Primavera a Milanului, are 19 ani, conduce apărarea și poate alege între două echipe naționale, Italia și România. Părinții săi sunt din București, dar el s-a născut și a crescut la Milano. După câteva prezențe la Under 19 și Under 20, jucătorul a mers direct la Federația Italiană pentru a vorbi despre viitorul său la Squadra Azzurra. Edward Iordănescu, selecționerul României, s-a resemnat”, scria ziarul mai sus amintit.

ADVERTISING

Pentru Milan Primavera până acum, Coubiș are bifate 12 apariții. În aceeași situație cu Coubiș se află și Daniel Boloca, mijlocaș la Frosinone, care a anunțat deja că va alege Italia.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!