FC Santos își modifică stema în onoarea lui Pele: „Rege, fă-te bine!”

FC Santos își modifică stema în onoarea lui Pele: „Rege, fă-te bine!”

Gruparea legendară a Braziliei, FC Santos a decis să îi ofere un semn de mare respect lui Pele, cel care se află acum în spital într-o stare deloc bună, luptându-se cu o maladie necruțătoare.

Lumea fotbalului rămâne extrem de îngrijorată în ce privește starea medicală a lui Pele, internat de câteva săptămâni bune la spitalul „Albert Einstein” din Sao Paulo. Internat la 82 de ani, fiind diagnosticat cu cancer la colon, trecând și prin episoade de insuficiență cardiacă și bronhopneumonie, veștile nu par deloc unele foarte bune..

ADVERTISING

O inițiativă plină de respect a avut-o în aceste condiții Santos, clubul la care Pele a jucat o viață. Clubul a lansat pe rețelele de socializare o imagine despre cum va arăta noua siglă a clubului (vezi foto articol). Și anume, între cele două steluțe aurii, deasupra stemei în alb și neagru, va apărea o coroană dedicată lui Pele. Schimbarea e definitivă și va apărea pe toate tricourile lui Santos, începând cu primul meci de Cupă din 2023.

Între timp, un mesaj superb de încurajare pentru Pele a venit și din partea lui Romario: „Rege, fă-te bine! Ai multă credință și încredere. Toată lumea este cu ochii și gândul la tine și se roagă pentru sănătatea ta. O să te simți mai bine. Un sărut pe inimă”.

ADVERTISING

Pele e singurul fotbalist din lume cu 3 titluri mondiale la activ. El are și 77 de goluri marcate pentru naționala Braziliei, fiind egalat recent de Neymar.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!