Veste excelentă primită de Corvinul Hunedoara din partea UEFA

Veste excelentă primită de Corvinul Hunedoara din partea UEFA

Corvinul Hunedoara a început perfect campania sa europeană, mergând mai departe în turul II preliminar al Europa League, după ce a trecut de maghiarii de la Paks, scor 4-2 la general.

Echipa de la Castel, care a câștigat sezonul trecut Cupa României, după o finală cu Oțelul Galați, va da în manșa următoare peste croații de la NK Rijeka.

Hunedorenii au primit o veste foarte bună din partea UEFA, care le-a cerut să își aleagă stadionul și pentru următoarele tururi, dacă gruparea în alb-albastru se va califica. Stadionul Municipal din Sibiu a fost ales de Corvinul, care a primit acceptul din partea UEFA pentru a juca acolo și în cazul în care s-ar califica în grupele unei competiții europene, indiferent că ar fi vorba de Europa sau Conference League, scrie cotidianul ProSport.

ADVERTISING

Corvinul va împărți arena cu cei de la AFC Hermannstadt, care se concentrează doar pe parcursul din Superliga: „Delegatul UEFA a fost foarte mulțumit de condițiile pe care le oferă stadionul din Sibiu. Iar acolo se poate juca fără probleme chiar și în grupele unor cupe europene. Totul este pus la punct”, scrie ziarul mai sus citat.

Corvinul Hunedoara e singura echipă din Europa League a României, cel puțin deocamdată. Săptămâna viitoare vom avea 4 meciuri ale echipelor romanești: FCSB cu Maccabi Tel-Aviv, Hunedoara cu Rijeka, CFR Cluj cu Neman Grodno și Universitatea Craiova cu NK Maribor, ultimele două în Conference League.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!