Corvinul Hunedoara pierde returul cu Paks, dar avansează în preliminariile Europa League

Corvinul Hunedoara pierde returul cu Paks, dar avansează în preliminariile Europa League

Corvinul Hunedoara s-a calificat, joi, în turul secund al preliminariilor Europa League. Echipa lui Florin Maxim a fost învinsă la Sibiu, 2-0, dar s-a calificat cu scorul de 4-2 la general.

La adăpostul unui 4-0 obținut în tur, în Ungaria, Corvinul Hunedoara a început meciul cu o ocazie importantă de gol. Lupu a scăpat singur cu portarul ungurilor și a tras în bară, în primele secunde ale partidei.

Apoi, în minutul 5, Bradu a reluat peste poartă, cu capul, o centrare foarte bună din corner. În minutul 10, șutul foarte bun, cu efect, al lui Iacob a trecut pe lângă poarta maghiarilor. Paks a avut un gol anulat, în minutul 28, când Konyves a scăpat spre poarta lui Lefter, s-a descurcat în fața mai multor adversari, a băgat mingea în poartă, dar reușita sa a fost anulată pentru ofsaid.

ADVERTISING

Repriza a doua s-a "aprins" în minutul 78, când portarul Lefter a avut o dublă intervenție fabuloasă în fața adversarilor unguri și a ținut poarta intactă. Totuși, la faza următorare, Konyves a reușit să deschidă scorul pentru Paks, cu un șut de la 16 metri. Bode a mai înscris o dată pentru Paks, cu capul din apropiere, în minutul 89.

S-a terminat 2-0 pentru maghiarii de la Paks, la Sibiu, dar Corvinul s-a calificat cu scorul de 4-2 la general. În turul secund al preliminariilor Europa League, Corvinul va întâlni echipa croată Rijeka, în timp ce Paks va da peste AEK Larnaca în turul doi preliminar din Conference League.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!