FCSB, anunț despre transferul lui David Ankeye

FCSB, anunț despre transferul lui David Ankeye

FCSB a făcut, miercuri seara, un anunț despre transferul lui David Ankeye (22 de ani), atacantul de la Genoa pe care l-a ochit pentru cupele europene.

Prin vocea lui Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație, FCSB a vorbit despre șansele de reușită ale transferului lui David Ankeye.

Varianta împrumutului cu opțiune de cumpărare nu este una pe placul lui Stoica.

”Am văzut meciurile jucate în Europa League anul trecut la Sheriff. Un stângaci foarte înalt cu o viteză destul de bună. Are calitate, clar, din moment ce Genoa a dat două milioane şi jumătate pe el. Dar să-l iei împrumut… Nu cred că poate fi o soluţie cum e un jucător cu experienţă care vine să te ajute.

ADVERTISING

Eu îl ştiu, l-am urmărit, nu… Are calităţi, dar îl iei împrumut să-l creşti pentru alţii? Opţiunea de cumpărare să fie la îndemâna noastră? E un site pe care apar toate salariile şi are 350.000 net acolo, în condiţiile în care Puşcaş are 900.000 net la Genoa”, a spus Mihai Stoica la Prima Sport.

FCSB caută un atacant cu care să-și completeze lotul. Louis Munteanu nu mai este o variantă pentru campioana României, intrat pe lista lui CFR Cluj. De asemenea, FCSB a renunțat și la posibilitatea aducerii lui Arnold Garita.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!