Verdictul specialistului după arbitrajul controversat din FCSB - CFR Cluj 1-0: "Evident"

Verdictul specialistului după arbitrajul controversat din FCSB - CFR Cluj 1-0: "Evident"

Meciul FCSB – CFR Cluj 1-0 a avut și faze controversate de arbitraj, la care specialistul Constantin Zotta a dat verdictul.

Arbitrajul lui Marcel Bîrsan l-a nemulțumit pe Andrea Mandorlini, antrenorul lui CFR Cluj, însă Constantin Zotta a spus că, după părerea sa, ambele decizii controversate ale centralului partidei de pe Stadionul Steaua au fost corecte.

Mai întâi, Zotta a analizat o fază în care mingea l-a lovit în mână pe Joyskim Dawa, în careu, înainte de penalty-ul acordat pentru FCSB.

"Mâna lui Dawa este în spate. Atinge mingea, dar aceasta ricoșează din picior. Nu se impunea acordarea unei lovituri de pedeapsă. Arbitrul a luat decizia corectă. Regulamentul spune că este henț doar dacă joacă mingea intenționat. Pentru că mingea e deviată și de teren, și de jucător, iar abia apoi îl atinge în mână, nu se acordă penalty. Dacă ar fi fost lovit direct în mână, atunci se impunea penalty", a spus Constantin Zotta, la Orange Sport.

ADVERTISING

În ceea ce privește penalty-ul din care Andrea Compagno a decis meciul, Constantin Zotta a dat un verdict ferm: "Penalty evident! Și Compagno știe să îl obțină, dar e vina lui Cvek. Fundașul e cel care nu apreciază corect această fază", a mai declarat Constantin Zotta.

FCSB - CFR Cluj s-a terminat 1-0 după un gol marcat de Andrea Compagno din penalty, în minutul 67.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!