Verdictul specialiștilor după arbitrajul controversat de la meciul Farul - CSU Craiova

Verdictul specialiștilor după arbitrajul controversat de la meciul Farul - CSU Craiova

O fază controversată a avut loc în cadrul partidei câștigată până la urmă de Farul cu Universitatea Craiova, scor 3-2 în runda curentă a fazei de play-off din Superligă.

La scorul de 1-1 însă, în minutul 34, Farul a primit un penalti ce a părut la prima vedere foarte ușor acordat de către arbitrul Cojocaru. Fostul arbitru internațional FIFA Marius Avram a analizat și el această fază, în care Ndong îl atacă cu întârziere pe atacantul Mazilu, care este călcat pe piciorul stâng.

„E o fază în care arbitrii nu dădeau de obicei penalti, nu puteau să urmărească acel contact. Iată, de când s-a introdus sistemul VAR, se urmărește absolut tot. Ndong face un atac pe care l-aș cataloga neglijent.

REZUMAT | Farul - Universitatea Craiova 3-2. Meci nebun și goluri superbe la Ovidiu

După ratarea lui Mazilu, Ndong vine și îl calcă. E un fault evident, cei din cabina VAR l-au văzut și au luat decizia corectă”, a explicat Marius Avram în pauza partidei, la televiziunea DigiSport.

ADVERTISING

Alibec a ratat penaltiul cu pricina, Craiova a condus chiar cu 2-1, dar Farul a realizat o frumoasă remontada și și-a consolidat poziția de lider în campionat.

Pentru Farul urmează o deplasare la FCSB în a doua zi de Paști, la ora 20.30, LIVE pe SpotMedia.ro.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!