Verdictul presei engleze după evoluția lui Radu Drăgușin cu Aston Villa. Ce notă a primit fundașul român

Verdictul presei engleze după evoluția lui Radu Drăgușin cu Aston Villa. Ce notă a primit fundașul român

Tottenham s-a impus în deplasarea de la Aston Villa din Premier League, scor 4-0, iar Radu Drăgușin a evoluat timp de 52 de minute.

Fundașul de 22 de ani a intrat pe teren în locul lui Van de Ven, ușor accidentat în minutul 48, iar evoluția românului titular în echipa națională a fost una apreciată de presa britanică: ”A intrat în locul lui Van de Ven și mulțumițor pentru Spurs, tranziția a fost aproape fără probleme. O intrare foarte liniștită într-un joc dificil”, au notat cei de la Football London.

ADVERTISING

Este al patrulea joc pe care Drăgușin îl bifează în tricoul lui Spurs, care până atunci fusese de trei ori la rând rezervă. Mai mult, de acum înainte Radu poate fi titular chiar în premieră la gruparea londoneză, dacă accidentarea lui Van de Ven se va dovedi una serioasă.

Pentru evoluția cu Villa, Radu Drăgușin a fost notat în portalul SofaScore cu nota 6,90. Fundașul român a stat bine la capitolul pase. 88% dintre pasele încercate au fost reușite, 35 din 40 mai exact. Următorul meci al lui Tottenham va fi acasă cu Fulham, pe 16 martie.

ADVERTISING

Drăgușin a fost adus în această iarnă de Tottenham de la Genoa din Serie A pentru suma de 30 de milioane de euro.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!