Verdictul lui Ion Crăciunescu după arbitrajul controversat de la UTA Arad - FCSB

Verdictul lui Ion Crăciunescu după arbitrajul controversat de la UTA Arad - FCSB

Fostul mare arbitru Ion Crăciunescu a analizat faza controversată de la meciul dintre UTA Arad și FCSB.

Crăciunescu a afirmat că arbitrul George Găman a greșit în momentul în care a acordat un penalti pentru arădeni la semnalizarea lui Szabolcs Kovacs, aflat în camera VAR.

”Pentru ce a dat penalty? Pentru henț? Mie nu mi se pare. A venit o filmare din tribună, dar jucătorul nu poate… El e în mișcare, nu poate să stea cu mâna lângă corp, că și-o rupe.

Cum să iei o astfel de decizie? VAR-ul trebuie să intervină doar când lucrurile sunt clare și inatacabile. Când a spus ăla ceva, e 100%, că n-are voie să intervină dacă lucrurile nu sunt clare. Mie nu mi se pare henț, el își trage mâna în spate, se ferește. Eu nu aș fi dat penalty. El cade”, a spus Ion Crăciunescu, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

ADVERTISING

FCSB a fost învinsă de UTA Arad, scor 1-2, într-un meci din etapa a 7-a din Superliga.

Roș-albaștrii au început excelent meciul și au marcat încă din minutul 4 prin Florinel Coman, cu un șut plasat.

Arădenii au egalat însă în minutul 18, printr-un penalty transformat de Fabry. Arbitrul George Găman a inventat un penalty după un presupus henț al lui Pantea. Reluările TV au arătat că mingea l-a lovit în piept pe Pantea, dar Găman a acordat penalty și după ce a văzut reluarea.

După acest rezultat, FCSB rămâne pe primul loc, cu 15 puncte și are și un meci mai puțin disputat. UTA este pe 12, cu 7 puncte.

ADVERTISING

Etapa următoare, FCSB primește vizita celor de la Universitatea Craiova, iar UTA Arad merge la Sepsi.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇