Tentativă de blat la un meci al lui FCSB: "Am fost de față, să mergem la poligraf"

Tentativă de blat la un meci al lui FCSB: "Am fost de față, să mergem la poligraf"

Noi detalii despre o tentativă de blat la un meci al lui FCSB ies la iveală.

Gigi Becali susține că Răzvan Zamfir, în prezent directorul de scouting de la CFR Cluj, i-a propus să facă blat la un meci cu FC Brașov din sezonul 2004/2005.

Potrivit spuselor lui Becali, Zamfir i-a zis că poate aranja ca Steaua (cum se numea echipa atunci) să câștige la Brașov, pentru 20 de mii de euro. Becali susține că a refuzat propunerea și că l-a dat afară pe Zamfir din birou.

Managerul general de la FCSB, Mihai Stoica, afirmă că a fost de față la discuție și că este gata să meargă la detectorul de minciuni.

ADVERTISING

"Am fost de față, în birou la Marriot. Mă supun testului cu poligraf. Nu știu dacă putea, dar asta a zis. Dacă va contesta treaba asta, venim amândoi și ne punem la poligraf. Nu știu pe ce se bază, nu mă pricep", a spus Stoica la Orange Sport.

Partida s-a disputat în sezonul 2004/2005, în penultima etapă. Atunci, roș-albaștrii au câștigat cu 1-0, după un gol marcat de Dorinel Munteanu cu un șut de la 30 de metri.

Răzvan Zamfir era impresar la acel moment și îi reprezenta pe Romeo Surdu, Laszlo Balint și Casian Miclăuș, jucători la FC Brașov.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!