Octavian Popescu, nemulțumit de modul în care e tratat la FCSB: Dezvăluirile unui apropiat

Octavian Popescu, nemulțumit de modul în care e tratat la FCSB: Dezvăluirile unui apropiat

Octavian Popescu este în continuă scădere de formă, iar conducerea FCSB începe să își piardă răbdarea cu el.

Fotbalistul de la FCSB s-a plâns familiei că este nemulțumit de faptul că a fost mutat de pe un post pe altul. Unchiul fotbalistului, care poartă tot numele de Octavian Popescu, a oferit detalii despre nemulțumirile acestuia.

"Din discuțiile cu el, problema a fost că a fost mutat de pe o parte pe alta, de pe un post pe altul. Avea niște repere, niște coordonate. La vârsta lui nu poți să le știi pe toate. O să joace bine și în dreapta, dar cu timpul, când va căpăta încredere. Își pierduse niște repere, a fost confuz, l-a inhibat și nu a mai putut să fie același.

ADVERTISING

A fost și criticat mai dur, a picat într-o stare de nervozitate, de lipsă de răbdare, de lipsă de implicare, de fugă de joc. Starea de supărare te scoate din forma sportivă. Tavi a plecat de mai tânar decât mine de acasă. Eu la 16 ani am luat viața în piept, am plecat la Târgoviște, apoi la Craiova. Tavi a plecat și mai de mic la București (n.r. - la 15 ani, la Rapid). E obișnuit cu greutățile și sunt sigur că va trece peste momentele astea și va reveni la o formă bună. E inventiv, pasează, finalizează, driblează. Se va ridica”, a declarat Octavian Popescu despre nepotul lui, la GSP Live.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Octavian Popescu a marcat 3 goluri în meciurile disputate pentru FCSB în acest sezon.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!