Verdictul lui Ion Crăciunescu după arbitrajul controversat de la Rapid - FCSB: Trei greșeli grave sesizate

Verdictul lui Ion Crăciunescu după arbitrajul controversat de la Rapid - FCSB: Trei greșeli grave sesizate

Ion Crăciunescu a dat verdictul clar după arbitrajul controversat de la meciul Rapid – FCSB 1-0.

Fostul arbitru Ion Crăciunescu a oferit un verdict clar în privința fazelor controversate de arbitraj din meciul Rapid – FCSB. Crăciunescu a spus că Rapidul trebuia să primească două cartonașe roșii, cel puțin, la faze clare.

Crăciunescu a spus că intrările lui Onea la Coman și a lui Dragoș Grigore la Compagno trebuiau sancționate cu cartonașe roșii. "Au fost niște greșeli impardonabile în acest meci. (…) VAR-ul nu trebuie să tacă atunci când trebuie să ajute.

ADVERTISING

În niciun regulament nu scrie că trebuie să te duci cu talpa neapărat, în toate scrie dacă îi pui integritatea corporală a jucătorului. Dacă nu ridica piciorul, îi provoca o accidentare gravă. Dacă nici ăsta nu e roșu, mie îmi vine să… Dacă jucătorul nu ridică picioarele în sus, uitați-vă ce efect are. E "roșu" clar.

Nu poți pune un copil în camera VAR la un meci Rapid - FCSB, ce să spună el? Nici nu întrăznește să spună unui arbitru FIFA ceva. Rar am văzut un asemenea fault (n.r. - intrarea lui Onea la Coman). Mă bucur că jucătorul a scăpat fără să fie accidentat.

ADVERTISING

Uitați-vă cum îl calcă, niciunul dintre ei nu vede. Vede "galben", păi ăsta e de galben? Aștepți să-i facă piciorul clătită? Două eliminări atârnă greu în balanța unui meci. (n.r. - intrarea lui Dragoș Grigore la Compagno)", a spus Ion Crăciunescu, la Digi Sport.

De asemenea, fostul abitru a spus că și intrarea lui Albu la Coman, din prima repriză, trebuia sancționată cu cel puțin cartonaș galbem. "Minim "galben" la faza asta. Poți să mergi și la vârful sancțiunii, dar e minim "galben", n-ai cum!", a mai spus Ion Crăciunescu.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!