Tensiuni la FCSB: Situație incredibilă între Pintilii și Charalambous

Tensiuni la FCSB: Situație incredibilă între Pintilii și Charalambous

FCSB a ajuns într-o situație neplăcută după ce l-a adus pe Elias Charalambous (42 de ani) antrenor principal la echipă.

Adus la echipă pentru a „bifa” regulamentul FRF, care nu permite echipelor să nu aibă antrenor principal pe bancă, Elias Charalambous l-a impresionat pe Gigi Becali și a provocat o situație neplăcută.

Potrivit gsp.ro, între Elias Charalambous și Mihai Pintilii, antrenorul de facto al echipei, au început să existe tensiuni pentru că tehnicianul cipriot a încercat să se impună ca prinicpal în adevăratul sens al cuvântului după ce l-a auzit public pe Becali.

ADVERTISING

Omul de afaceri din Pipera e mulțumit de Charalambous după datele pe care le-a primit despre cipriot, iar declarațiile lui Becali i-au dat avânt cipriotului, care vrea să-i ia fața lui Pintiilii, lucru care nu-i convine deloc lui "Pinti", mai scrie sursa citată.

Deși a făcut un pas în spate de nevoie, Mihai Pintilii râvnește la postul de antrenor principal în adevăratul sens al cuvântului la FCSB. În "lupta" dintre Pintilii și Charalambous, cipriotul are avantajul că poate da indicații în timpul partidelor și-și poate impune ideile, uneori contradictorii cu "Pinti".

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Elias Charalambous a preluat FCSB de patru meciuri: a pierdut unul, cu Rapid, a câștigat două, cu Sepsi și Farul, de asemenea a făcut un egal, cu CFR Cluj.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!