FRF răspunde ferm acuzațiilor lansate de FCSB: "N-a jucat Burleanu!"

FRF răspunde ferm acuzațiilor lansate de FCSB: "N-a jucat Burleanu!"

Federația Română de Fotbal a răspuns, marți, ferm acuzațiilor lansate de FCSB după derby-ul pierdut cu Rapid, 1-0 în Giulești.

Prin vocea lui Mihai Stoichiță, directorul tehnic, FRF a venit cu un răspuns ferm la declarațiile lui Gigi Becali, patronul FCSB, care a făcut acuzații grave la adresa forului ca urmare a arbitrajului lui Horațiu Feșnic din derby-ul Rapid – FCSB 1-0.

Stoichiță a recunoscut faptul că FCSB a fost dezavantajată, dar a spus că n-a oprit-o nimeni pe FCSB la ocaziile de gol pe care le-a avut.

ADVERTISING

”Nu există nicio conjurație împotriva FCSB-ului. Nu puteți să negați că nu are antrenor. De două etape văd că e lăudat cipriotul, acum, dintr-o dată, nu mai are antrenor. Au pierdut cum au pierdut, pentru că dacă stăm bine să ne gândim FCSB a avut vreo șapte ocazii de gol.

Nu știu dacă federația a oprit acțiunile alea ca să nu dea gol. Burleanu nu a jucat nici portar, nici fundaș la Rapid. De acord cu părerea că poate au fost defavorizați din punct de vedere disciplinar în timpul meciului, dar nimeni nu i-a defavorizat când au ratat din 6 metri, 7 metri, 3 metri.

ADVERTISING

Au jucat foarte bine și-au creat ocazii de gol, dar cine e de vină că nu dai gol? Nu pot să mă pronunț la arbitri pentru că nu mă pricep și niciodată nu am discutat despre arbitraj. Și nici nu am voie de fapt și de drept”, a declarat Mihai Stoichiță, conform Fanatik.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!