Verdictul după penaltiul controversat de la meciul Sepsi-CFR Cluj: "Asta spune UEFA"

Verdictul după penaltiul controversat de la meciul Sepsi-CFR Cluj: "Asta spune UEFA"

CFR Cluj s-a impus la Sepsi dintr-un penalti care a stârnit nemulțumiri în tabăra gazdelor.

Fostul arbitru Cristi Balaj consideră însă că Istvan Kovacs a luat decizia corectă

"Foarte grea fază. Să iei decizia pe moment trebuie să simţi, să controlezi. UEFA vine şi spune atunci când braţul este la nivelul umărului şi când jucătorul vede că mingea vine spre jucător şi el nu îşi retrage, el îşi ridică braţul şi e greu de spus că nu poţi să nu acorzi", a spus Balaj la Telekom Sport.

"Când dai un asemenea penalty niciodată VAR-ul nu îţi întoarce faza. Chiar dacă mingea este deviată de la o distanţă scurtă este henţ. Reflexul se consideră intenţie”, a adăugat fostul arbitru.

Ciprian Deac a transformat penaltiul cu care CFR Cluj a luat toate punctele din deplasarea de la Sfântu Gheorghe.

Lovitura de la 11 metri a fost dictată după ce Dimitrov a atins mingea cu mâna la o lovitură liberă executată de Chipciu.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇