Verdictul dat de Mihai Neșu în privința meciului România - Olanda din optimile EURO 2024

Verdictul dat de Mihai Neșu în privința meciului România - Olanda din optimile EURO 2024

Mihai Neșu (41 de ani), fost fotbalist la FCSB și în Olanda, la Utrecht, a dat verdictul în privința înfruntării dintre România și Olanda, din optimile de finală ale EURO 2024.

Neșu e de părere că Olanda este favorită împotriva României, dar „pare o echipă un pic sub nivelul arătat în ultimii ani”.

Fostul fundaș consideră că, dacă România va face un meci bun și se va autodepăși din nou, tricolorii pot elimina Olanda.

"Olanda e favorită, am citit că și Edi a declarat asta, nu poate nimeni să ascundă lucrul ăsta. Dar noi, așa cum ne-am autodepășit în ultimii ani, poate reușim și acum. (…)

ADVERTISING

Are o combinație de jucători care pot face oricând diferența și niște jucători mai de nivel mediu, să zic așa. Pare o echipă un pic sub nivelul arătat în ultimii ani, așa e", a declarat Mihai Neșu, conform gsp.ro.

Accidentare horror și retragere forțată pentru Mihai Neșu în 2011

Transferat de Utrecht în 2008, de la FCSB, Mihai Neșu a avut parte de o accidentare horror, care i-a încheiat cariera, în 2011. Pe 10 mai 2011, Neșu s-a accidentat la un antrenament al lui Utrecht, după ce un coechipier, Alje Schut, l-a lovit în zona cervicală. Românul a văzut la pământ, incapabil să miște de la gât în jos.

ADVERTISING

A fost diagonisticat cu fractură de vertebră cervicală, iar de atunci nu a mai jucat fotbal.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!