Motivul pentru care FCSB poate avea probleme în a găsi un nou patron: ”Rămân 37 de milioane de plătit”

Motivul pentru care FCSB poate avea probleme în a găsi un nou patron: ”Rămân 37 de milioane de plătit”

Gigi Becali, patron la FCSB, a hotărât ferm după meciul cu Rapid București de etapa trecută, pierdut cu scorul de 0-1, să se retragă definitiv din fotbal.

El a punctat că este dispus să vândă acest club roș-albastru pentru suma de 25 de milioane de euro. Însă lucrurile nu stau chiar atât de simplu pentru latifundiarul din Pipera, după cum sună opinia lui Dinu Gheorghe, fost important conducător de club din Liga 1, trecut pe la Rapid, Dinamo sau Astra.

Acesta crede că nu va avea șanse să vândă clubul atât timp cât se află în proces cu CSA Steaua pentru palmaresul clubului roș-albastru: „Domnul Becali este de multe ori imprevizibil. Va încerca să țină echipa la un nivel sus, ca până acum. Nu cred că va renunța. Nu cred că se va găsi cineva care să vină să cumpere clubul când e această dispută cu CSA. Aici este exact ca la Dinamo cu planul de reorganizare: cât timp nu s-a reglat această poveste cu CSA-ul, cu acea sumă de bani care trebuie plătită. Am văzut că cine cumpără FCSB-ul cumpără și cu acest risc major. E și plusul, e și minusul. Dacă rămân 37 de milioane de plătit de FCSB către CSA… În momentul ăla… Nu cred că e nebun nimeni”, a declarat Gheorghe în emisiunea ProSport LIVE.

ADVERTISING

Puteri depline la FCSB are acum Mihai Stoica, fost manager general, actualmente nou președinte al Consiliului de Administrație.

FCSB poate veni la 3 puncte în spatele liderului Farul, dacă va învinge duminică seara pe CSU Craiova, meci LIVE pe SpotMedia.ro de la ora 21.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!