Vasile Miriuță dezvăluie ce probleme a depistat la CFR Cluj: "Chiar nu-l înțeleg pe Edi Iordănescu"

Vasile Miriuță dezvăluie ce probleme a depistat la CFR Cluj: "Chiar nu-l înțeleg pe Edi Iordănescu"

Fostul antrenor al formației CFR Cluj, Vasile Miriuță, a vorbit despre problemele pe care le-a depistat la gruparea campioană.

Miriuță spune că nu arbitrajele din Liga 1 sunt problema lui CFR Cluj, ci faptul că echipa nu are un joc solid. De asemenea, Miriuță a mai spus că a remarcat că CFR Cluj nu reușește să își domine adversarele din Liga 1, dar și că nu e bine pregătită fizic.

"Nu mă mulțumește jocul lui CFR Cluj din ultimele 3-4 săptămâni. Parcă e și lipsă de prospețime. Contează mult că au avut acele probleme cu cei trei jucători din atac. Dar asta e una dintre cauze. Dar eu mă aștept mai mult de la CFR, să combine mai în viteză, să aibă posesie, să verticalizeze. Și cu Craiova a jucat pe contraatac. Eu mă aștept să domine echipele", a spus Miriuță la Look Sport.

ADVERTISING

De asemenea, Miriuță spune că Edi Iordănescu își caută alibiuri în arbitraj, dar omite să spună că are jucători foarte buni pe care îi ține rezerve.

"Deja se vorbește prea mult de arbitraj. Parcă o face preventiv. Hai să ne vedem de joc. Eu n-am înțeles ce a spus antrenorul de la CFR Cluj despre ce factori externi vorbește. Spune că echipa n-a jucat din cauza unor factori externi. Am auzit asta de 3 ori în 2-3 zile. Păi i-a avut pe bancă pe Debeljuh, Rondon, Chipciu, Hoban, Manea. Pe cine să mai ai pe bancă? Toți sunt titulari. A lipsit Deac, dar poți să înțelegi asta. Chiar nu înțeleg ce factori externi", a mai spus Miriuță.

ADVERTISING

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!