Valentin Mihăilă a aflat verdictul medicilor după accidentarea suferită în Elveția

Valentin Mihăilă a aflat verdictul medicilor după accidentarea suferită în Elveția

Valentin Mihăilă a primit o veste proastă după golurile marcate în meciul echipei naționale cu Elveția.

Fotbalistul de la Parma a fost diagnosticat cu o ruptură musculară pe coapsa dreapta și va rata sigur de la EURO U21, potrivit DigiSport.

Conform Gsp.ro, în locul lui Mihăilă a fost chemat David Miculescu de la FCSB.

"Mă simt foarte bine, sunt fericit, dar în acelaşi timp sunt trist pentru că din nou cred că am suferit o leziune musculară pe coapsa dreaptă. Nu prea mă încântă acest lucru. Cu o fază înainte de gol am pasat în lateral la Burcă, am simţit că mi s-a încărcat puţin muşchiul. Iar apoi, la pasa lui Moruţan şi am dat al doilea gol, înainte de gol am simţit cum m-a înţepat piciorul pe coapsă şi asta a fost. Cred că, dacă eram bine, poate aveam noroc şi îl dădeam şi pe al treilea (n.r. a început să zâmbească)", a spus Mihăilă, potrivit Digi Sport.

ADVERTISING

De asemenea, Mihăilă a dorit să le transmită și un mesaj românilor după remiza din Elveția.

"Vreau să fac aşa…să dau un semn, pentru că suntem o echipă mică, cum spun toţi, dar aveţi încredere în noi, pentru că alţii nu aveţi! Dacă aveţi alţii, de ce nu chemaţi alţii? Vreau să aveţi încredere în noi pentru că suntem o ţară. Toţi vrem la EURO. Am auzit critici pentru că ne-am bucurat că s-a anulat golul în Kosovo. Dar ce voiaţi, să plângem? Să nu ne bucurăm că se anulează golul?", a mai spus Mihăilă.

ADVERTISING

Echipa națională a României a terminat la egalitate cu Elveția, scor 2-2, într-un meci din Grupa I a preliminariilor pentru EURO 2024, după o revenire miraculoasă pe final care a șters impresia unei prime reprize de coșmar.

În celelalte meciuri din grupa României, Belarus a învins Kosovo cu 2-1, iar Israel a trecut de Andorra cu 2-1.

Clasamentul grupei I este următorul: 1. Elveția 10 puncte, 2. România 8 puncte, 3. Israel 7 puncte, 4. Belarus 3 puncte, 5. Kosovo 3 puncte, 6. Andorra 1 punct.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!