Valentin Crețu și-a stabilit viitorul

Valentin Crețu și-a stabilit viitorul

Valetin Crețu (34 de ani) și-a stabilit viitorul, după ce a revenit în planurile FCSB, deși inițial fusese anunțat că va pleca.

FCSB se bazează din nou pe Valentin Crețu, care a crescut semnificativ în evoluții în ultimele săptămâni, după ce fundașul dreapta fuses trecut pe lista plecărilor după eliminarea echipei din Conference League.

Crețu mai are contract cu FCSB până în decembrie și vrea să-l respecte până în ultima zi, apoi va vedea ce e de făcut.

Fundașul a vorbit la finalul meciului Hermannstadt - FCSB 2-2, în care a oferit o pasă de gol și a avut o intervenție salvatoare la un gol ca și făcut al adversarilor.

ADVERTISING

"Când munceşti, eşti serios şi îţi vezi de treaba ta, Dumnezeu te răsplăteşte. Eu sunt în continuare serios, când se va apela la mine voi da 100%. Îmi pare rău că n-am luat cele trei puncte.

Băieţii s-au dăruit, chiar dacă e un teren foarte greu. Sunt mândru că băieţii au dat 100% şi până la urmă am obţinut un egal. Ce să facem?

Nu ştiu ce să zic. Am contract până în iarnă, îl respect până în ultima zi. Nu ştiu… Încerc să fiu cât mai serios şi concentrat pe ce am de făcut şi… Puterea mi-o dă familia şi Dumnezeu.

ADVERTISING

Lucrurile nu vin oarecum, ci cu muncă, seriozitate şi sacrificiu. Aici trebuie să fii foarte puternic mental, să rezişti presiunii şi să fii profesionist", a spus Creţu, la finalul jocului, citat de Orange Sport.

Valentin Crețu a jucat 321 de minute în șase partide din toate competițiile sezonului la FCSB, cu o pasă decisivă în cont.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!