FCSB anunță că este în mare pericol după ultima veste: "Trebuie să închidem porțile"

FCSB anunță că este în mare pericol după ultima veste: "Trebuie să închidem porțile"

FCSB anunță că este în mare pericol după ultima veste primită.

Guvernul României vrea să modifice modul în care sunt impozitate salariile jucătorilor, iar FCSB va fi afectată din plin.

Conform propunerilor de modificare legislativă, contractele de activitate sportivă ar urma să fie impozitate cu 30%, în loc de 10% cât este în prezent.

Acest lucru înseamnă că FCSB ar trebui să achite, spre exemplu, 39 de mii de euro în total la salariul de 30 de mii de euro al lui Florinel Coman.

La aflarea veștii, Gigi Becali a afirmat că se teme că va fi nevoit să iasă din fotbal.

ADVERTISING

"Păi, dacă ne mai și taxează, trebuie să închidem porțile! O să se îngreuneze activitatea mai mult. Ce să facem? Ce pot să fac? Măcar atât ne lăsau. Să ceri bani de la stat pentru fotbal ca să dai salarii nu e normal. Trebuie să ceri de la primării să îți facă stadioane, pentru că populația vrea fotbal. Și să facă stadioane. Asta poți să ceri. Să îi să suprataxezi, iar nu mi se pare normal. Ne descurcăm greu. Privații vor închide și vor rămâne Consiliile Locale să facă echipe de fotbal. Și nu vom mai avea fotbal. Echipele nu vor putea să se descurce în cupele europene", a zis Gigi Becali pentru Gsp.ro.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!