Unul dintre cei mai controversați dinamoviști dezvăluie că a fost aproape să semneze cu FCSB: "A căzut într-o noapte"

Unul dintre cei mai controversați dinamoviști dezvăluie că a fost aproape să semneze cu FCSB: "A căzut într-o noapte"

Unul dintre cei mai controversați dinamoviști din istoria recentă dezvăluie că a fost aproape să semneze cu FCSB.

Mijlocașul Valentin Lazăr spune că a fost aproape de transfer de două ori: o dată când era legitimat la Sportul, iar apoi când era jucătorul lui Dinamo.

„Au fost vreo două ocazii când puteam juca acolo. Prima dată când eram la Sportul și apoi la Dinamo. La Sportul n-a vrut să mă dea domnul Șiman, iar la Dinamo a căzut într-o noapte. Am fost sunat pe la 11:00 noaptea de cineva din cadrul clubului, care mi-a spus că erau înțeleși cu Dinamo și apoi s-a schimbat antrenorul și n-am mai fost pe listă. A venit antrenorul (n.r. Mirel Rădoi) și a preferat să ia un alt jucător, liber de contract, în locul meu. Un jucător de la Oțelul (n.r. Hamroun). Pe mine se plătea o sumă de bani", a spus Valentin Lazăr la podcastul Victory Cup.

ADVERTISING

Valentin Lazăr este cunoscut pentru caracterul dificil pe care îl are și s-a certat cu mulți antrenori pe care i-a avut.

De altfel, el a fost implicat recent într-un episod incredibil, după ce a aruncat cu lenjerie intimă spre fostul său antrenor Ovidiu Burcă, în timpul unui amical dintre Dinamo și CS Păulești.

Lazăr este legitimat în prezent în Liga 3, la CS Păulești.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!