Universitatea Craiova riscă să piardă la „masa verde” un meci din Superligă - presă

Universitatea Craiova riscă să piardă la „masa verde” un meci din Superligă - presă

Gruparea olteană Universitatea Craiova riscă să nu mai fie programată în meciul următor de Superligă, cel cu AFC Hermannstadt, din etapa a 23-a, și asta deși l-au prezentat oficial pe noul antrenor Eugen Neagoe, adus de la U Cluj.

Acest lucru se întâmplă pentru că în acest moment Universitatea Craiova nu are niciun antrenor cu licenţă PRO. Iar conform articolului cu numărul 20 din regulamentul pentru statutul antrenorului, un club are obligaţia ca în 30 de zile să angajeze un antrenor care îndeplineşte toate cerinţele pentru a antrena în Liga 1, ori, în acest caz, termenul în cazul echipei lui Mihai Rotaru a expirat, după cum anunță cei de la Antena Sport.

ADVERTISING

În ultimele runde din 2022, Craiova i-a angajat pe Dragoş Bon şi Ionuţ Stancu, dar niciunul nu avea licență PRO.

Iar contractul lui Neagoe încă nu a fost înregistrat la LPF, iar pentru acest lucru Craiova riscă să piardă prin scor de neprezentare.

Dacă situația lui Neagoe nu se va clarifica în timp util, o soluție pentru Rotaru ar fi instalarea lui Corneliu Papură ca principal. Există și varianta Sorin Cîrțu, cel care deține funcția de președinte executiv la club acum.

D.A.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!