Universitatea Craiova contestă înfrângerea cu FCSB: "Este jenant"

Universitatea Craiova contestă înfrângerea cu FCSB: "Este jenant"

Universitatea Craiova a contestat înfrângerea suferită în derbiul cu FCSB.

Antrenorul Eugen Neagoe spune că FCSB a fost avantajată clar de arbitrajul lui Istvan Kovacs, invocând faptul că Andrea Compagno trebuia eliminat.

”La 0-0 ai bară, cred că dacă reușeam să marcăm din penalty puteam să câștigăm meciul. Cei de la FCSB au tras de timp încă din minutul 50. Chiar este jenant tot ce s-a întâmplat în săptămâna premergătoare jocului, nici Băsescu nu avea așa campanie. Cred că Compagno merita al doilea cartonaș galben și pe cel roșu. Dar ăsta este, trebuie să facem gură, să țipăm. 30 de mii de oameni în tribună, ar fi fost altfel meciul cu ei în 10 oameni și în 11 au avut doar două șuturi pe poartă.

ADVERTISING

(n.r. Arbitrajul a fost influențat?) Normal, când se vorbește o săptămână de acest meci. Tot respectul pentru Istvan Kovacs, poate cel mai valoros arbitru, dar nu am vorbit de el, am spus doar de tot ce s-a întâmplat. Trebuia avertizat portarul din minutul 50, de atunci se muta dintr-o parte a careului în cealaltă. Au marcat două goluri dintr-un șut", a spus Eugen Neagoe, citat de Digi Sport.

Amintim că FCSB a învins Universitatea Craiova, scor 2-1, în etapa a 6-a din play-off-ul Superligii. Compagno și Sorescu au marcat pentru FCSB, iar Koljic pentru olteni.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

După acest rezultat, FCSB este pe locul 2, cu 40 de puncte, două peste CFR Cluj care azi o va întâlni pe Rapid. Universitatea Craiova este pe 4, cu 35 de puncte. Lider este Farul, cu 43 de puncte.

Etapa următoare, FCSB va primi vizita lui Sepsi, iar Universitatea Craiova merge la CFR Cluj.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!