Ofertă de transfer din Anglia pentru fotbalistul FCSB: Agentul confirmă și anunță răspunsul clubului

Ofertă de transfer din Anglia pentru fotbalistul FCSB: Agentul confirmă și anunță răspunsul clubului

Un fotbalist de la FCSB a primit o ofertă de transfer din Anglia, a dezvăluit agentul jucătorului „roș-albaștrilor”.

FCSB îl putea ceda, în iarnă, în Anglia pe Joyskim Dawa, fundașul central al echipei lui Mihai Pintilii și Elias Charalambous.

Un club din liga a doua engleză a discutat cu FCSB posibilitatea ca Dawa să meargă sub formă de împrumut, inițial, apoi transfer definitiv, însă s-a lovit de refuzul lui Gigi Becali.

Mickael Ibe, agentul lui Dawa, a dezvăluit oferta din Anglia pentru fundașul din Camerun: "Dawa e genul de jucător atletic, puternic și care se implică cu succes în duelurile cu atacanții. Se potrivește ca o mănușă în campionatul englez unde tribunele plac astfel de jucători.

ADVERTISING

De altfel, în iarnă, Dawa a fost cerut împrumut de o echipă din Championship, dar Gigi Becali nu a fost de acord pentru că echipa sa ar fi rămas cu doar doi fundași centrali", a spus Mickael Ibe, conform PlaySport.

Impresarul lui Dawa spune că șansele de transfer în vară rămân, mai ales dacă FCSB câștigă campionatul: "Sunt sigur că variantele de transfer pentru Dawa vor fi mult mai atractive în vară dacă FCSB va câștiga campionatul".

"Dawa e genul de jucător atletic, puternic și care se implică cu succes în duelurile cu atacanții. Se potrivește ca o mănușă în campionatul englez unde tribunele plac astfel de jucători.

ADVERTISING

De altfel, în iarnă, Dawa a fost cerut împrumut de o echipă din Championship, dar Gigi Becali nu a fost de acord pentru că echipa sa ar fi rămas cu doar doi fundași centrali", a spus Mickael Ibe, conform Playsport.

În vârstă de 27 de ani, Joyskim Dawa a jucat 41 de meciuri (3.484 de minute) în toate competițiile sezonului la FCSB, timp în care a marcat de cinci ori și a livrat două pase de gol.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!