Universitatea Craiova a găsit rapid un înlocuitor după grava accidentare a lui Koljici - presă

Universitatea Craiova a găsit rapid un înlocuitor după grava accidentare a lui Koljici - presă

Clubul Universitatea Craiova din Liga 1, vicecampioana României sezonul trecut, a găsit repede un înlocuitor pentru atacantul bosniac Elvir Koljici, cel care s-a accidentat grav în partida cu Poli Iași, de vineri seară.

Universitatea Craiova ajunge la 6 victorii din tot atâtea meciuri, dar și-a pierdut golgheterul după o accidentare groaznică

Până luni se mai pot face transferuri în Liga 1, așa că oltenii sunt într-o cursă contracronometru. După ce Koljici s-a accidentat grav cu Iașiul, la capătul unei intrări criminale a lui Mihalache, șefii Craiovei vor acum să îl transfere pe vârful Marko Dugandzici (26 de ani) de la FC Botoșani, după cum scrie cotidianul Gazeta Sporturilor.

ADVERTISING

A și avut loc o întălnire a conducerii la sediul clubului din Bănie, azi la ora 12, pentru a perfecta o strategie a următoarelor zile, mai ales că Știința îl va pierde și pe Mihăilă, vândut la Parma pentru 8 milioane de euro.

Lovitură financiară dată de U Craiova: Mihăila s-a transferat în Italia pentru o sumă consistentă

Dugandzici e croat, a venit în ianuarie 2020 la Botoșani și a impresionat în Liga 1, marcând deja în acest sezon două goluri în 4 meciuri. El are o cota de piață în prezent de 600.000 de euro, dar patronul Iftime a anunțat deja că nu îl poate vinde cu mai puțin de 2 milioane.

ADVERTISING

Koljici, vârf de naționala Bosniei, cel mai în formă atacant din Liga 1, a suferit o fractură de peroneu și cel mai probabil va lipsi de pe gazon cel puțin 9 luni.

Citește și alte subiecte de mare interes pe SpotMedia.ro:

Trump a fost internat în spital și a transmis un prim mesaj. Președintele SUA a primit doza maximă dintr-un tratament experimental (Video) - UPDATE

Condamnare istorică la CEDO a României. Statul trebuie să plătească peste 15 milioane de euro despăgubiri unor proprietari de imobile naționalizate

ADVERTISING

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

D.A.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇