Universitatea Craiova a făcut încă un transfer

Universitatea Craiova a făcut încă un transfer

Universitatea Craiova l-a achiziţionat de la FC Botoşani pe atacantul George Cîmpanu, care a semnat un contract valabil pentru următoarele 5 sezoane.

"Universitatea Craiova mai are încă un jucător la Naţionala Under-21: George Cîmpanu. El a semnat cu Ştiinţa pe o perioadă de 5 ani, fiind un fotbalist monitorizat de noi de aproape doi ani", a anunţat luni clubul Universitatea Craiova, pe pagina sa de Facebook.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

În vârstă de 19 ani, George Cîmpanu, a fost crescut la Academia Gheorghe Hagi şi avea contract cu gruparea FC Botoşani până în 2024.

Transferul lui Cîmpanu vine după ce extrema stânga Valentin Mihăilă a semnat pentru Parma, iar atacantul central bosniac Elvir Koljic s-a accidentat grav şi va fi indisponibil până în februarie.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!