Un tribunal argentinian a interzis incinerarea corpului lui Maradona

Un tribunal argentinian a interzis incinerarea corpului lui Maradona

Corpul fostului mare fotbalist argentinian Diego Maradona trebuie conservat în cazul în care ADN-ul său este necesar pentru în cazurile de stabilire a paternităţii, a hotărât o instanţă din Argentina, conform agenţiei Reuters.

Maradona a decedat luna trecută la vârsta de 60 de ani după un stop cardiac şi a fost îngropat pe 26 noiembrie într-un cimitir de lângă Buenos Aires.

Deşi avocaţii starului argentinian au anunţat existenţa unor probe de ADN, un tribunal a impus ca fostul jucător să nu poată fi incinerat la o dată ulterioară.

ADVERTISING

Cinci copii au fost deja recunoscuţi de Maradona, patru în Argentina şi unul în Italia, pe când juca la Napoli, iar alţi şase aşteaptă o decizie în tribunale pentru stabilirea paternităţii pentru a putea participa în complexul proces de moştenire a bunurilor fostului mijlocaş.

Unul dintre cei şase copii, Magali Gil, 25 ani, a spus că a aflat acum doi ani că idolul argentinian a fost tatăl ei biologic şi a solicitat un eşantion ADN pentru confirmarea paternităţii.

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇