Un suporter a fost resuscitat în tribune în timpul partidei Newcastle – Tottenham, din Premier League

Un suporter a fost resuscitat în tribune în timpul partidei Newcastle – Tottenham, din Premier League

Momente cu adevărat delicate au fost surprinse în timpul partidei dintre Newcastle United și Tottenham, din runda curentă a Premier League.

Un suporter a fost resuscitat în timpul meciului Newcastle – Tottenham, meciul fiind întrerupt de arbitru, iar jucătorii s-au retras pentru câteva minute bune la vestiare.

Centralul Marriner a fost informat de unul dintre jucătorii de la Spurs, Sergio Reguilon, despre ceea ce se petrece în arenă. Momentele au fost tensionate, iar mulți suporteri au izbucnit în lacrimi în minutele de așteptare care au urmat..

Din fericire, clubul gazdă Newcastle a anunțat că suporterul se află în afara oricărui pericol: „Suporterul care a avut nevoie de îngrijiri medicale a fost stabilizat și se află în drum spre spital. Toate gândurile noastre se îndreaptă spre el”, a transmis printr-un comunicat NUFC.

ADVERTISING

Cu acest prilej ne-am amintit și de tristul moment de la EURO 2020, din vară, când danezul Christian Eriksen a fost și el resuscitat minute bune pe teren în partida cu Finlanda, pe 12 iunie, după un stop cardio-respirator.

Tottenham a învins în această seară la Newcastle, scor 3-2, după ce gazdele au avut și un om în minus.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!