Un nume surpriză printre favoriții la postul de selecționer - surse

Un nume surpriză printre favoriții la postul de selecționer - surse

Adrian Mutu și Edi Iordănescu sunt în continuare printre favoriții să preia echipa națională, însă în finala pentru postul de selecționer a apărut un al treilea nume, la care nu mulți se așteptau.

Potrivit surselor Digi Sport, cel de-al treilea nume este fostul antrenor al lui Nice Adrian Ursea, în vârstă de 54 de ani, care, la fel ca Mutu și Iordănescu, este liber de contract.

Ursea a antrenat aproape 20 de ani în Elveția și Franța, el petrecând mai mult de 25 de ani din cariera de fotbalist și antrenor în Elveția.

ADVERTISING

Miercuri a avut loc o ședință a Comisiei Tehnice la sediul FRF, iar printre cei care au participat se numără și selecționerul naționalei de tineret, Florin Bratu.

Acesta a confirmat că sunt câțiva antrenori care au primit cele mai multe voturi din partea membrilor Comisiei: ”Cei care au primit printre cele mai multe voturi sunt liberi de contract și au sub 55 de ani. Este posibil ca antrenorul să fie numit înainte de 1 ianuarie”. Toți cei trei se încadrează în tiparul enunțat de Bratu.

În ianuarie, Comisia Tehnică se va reuni pentru a vota primii trei antrenori cu care se vor începe negocierile.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇