Un nou transfer pe axa FC U Craiova - FCSB? "Dacă face o ofertă Gigi Becali, de ce să nu-l dau?"

Un nou transfer pe axa FC U Craiova - FCSB? "Dacă face o ofertă Gigi Becali, de ce să nu-l dau?"

Adrian Mititelu este pregătit să vândă un nou jucător la FCSB.

După ce în vară a încasat 1,5 milioane de euro pentru Andrea Compagno, finanțatorul lui FC U Craiova anunță că este dispus să-l cedeze și pe Yassine Bahassa.

"La fel de uimit sunt și eu (n.r - de Bahassa). În raport cu alți jucători are un contract destul de… să nu zic modest, dar mult mai puțin în comparație cu alți jucători. Nu am plătit o sumă de transfer, ci, dacă nu mă înșel, doar un salariu la semnătură și un comision impresarului. E un jucător care nu spunea nimic. El avea o publicitate bună, jucase în liga 2 din Franța, dar nu mă așteptam să fie atât de bun. Edi Zelgin (n.r - team manager FC U Craiova) este autorul faptei. El l-a adus și pe fundașul central, Duarte, dar și pe Bahassa. La început a fost puțin carotat de unii și de alții, că, vezi Doamne, trebuia să luăm alți jucători", a spus Mititelu la emisionea SuperFanii, potrivit sport.ro.

ADVERTISING

"Dacă face o ofertă Gigi Becali, de ce să nu-l dau? Care e problema? Eu bag 3-4 milioane, m-am săturat și eu. Eu nu mă compar financiar cu Becali sau Rotaru. Deci dacă face o ofertă, de ce să nu îl dau? Are Becali banii, n-ați auzit ce a spus Dragomir? Că are un miliard și jumătate", a adăugat Mititelu.

Yassine Bahassa are 30 de ani și poate juca pe orice poziție în linia de atac.

El a marcat un gol și a oferit două pase decisive în acest sezon.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇