Un nou transfer controversat realizat de CFR Cluj în Liga 1 - presă

Un nou transfer controversat realizat de CFR Cluj în Liga 1 - presă

CFR Cluj mai face un transfer controversat în Liga 1, după aducerile lui Bouenna și Figueiredo, tot din prima ligă, de la Sepsi și Sibiu.

Campioana României în ultimele 4 sezoane și-a achiziționat serviciile lui Denis Rusu (20 de ani), ultima dată la UTA Arad, formație care a terminat cu succes play-out-ul.

Tânărul fotbalist care evoluează pe poziția de extremă, stângă sau dreaptă, se pliază regulii Under 21 impusă de FRF, astfel că va fi de un real ajutor în sezonul viitor.

Rusu a evoluat ca împrumut la UTA de la Șoimii Lipova în ultimul sezon de L1, iar la echipa arădeană acesta a bifat 36 de jocuri, cu două goluri și două asisst-uri la activ.

UTA și-a dorit să îl păstreze pe jucător și sezonul următor, însă CFR a intrat pe fir și se pare că ar fi rezolvat mutarea încă de acum câteva luni, mai exact transferul s-ar fi produs chiar înaintea partidei directe dintre UTA și CFR Cluj, scor 0-1, din luna martie, când Rusu a și jucat 18 minute, după cum scrie cotidianul Gazeta Sporturilor.

ADVERTISING

Este un alt transfer controversat făcut de clujeni, după ce s-a discutat și de aducerea lui Bouenna de la Sepsi, un transfer care s-ar fi făcut cu doar câteva zile înainte de meciul direct din L1. Fundașul algerian chiar a evoluat împotriva CFR-ului din postura de jucător al lui Sepsi OSK, deși era înțeles cu „vișiniii”.

Cota de piață a lui Denis Rusu în acest moment este una de 350.000 de euro.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Reacția de mare campion a lui Thomas Tuchel, antrenorul german care a cucerit cu Chelsea Champions League: ”Nici nu știu cum să mă simt”

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

LIVE Patricia Țig - Naomi Osaka, în primul tur de la Roland Garros

A fost depistată o nouă variantă de Covid: Este un hibrid între tulpina indiană şi cea britanică

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!