Un jucător care a scris istorie în Liga 1, dornic să revină în Superliga din 2024

Un jucător care a scris istorie în Liga 1, dornic să revină în Superliga din 2024

Un fotbalist extrem de important care a trecut pe la FCSB și Oțelul în cariera sa și-a anunțat dorința de a reveni în campionatul de fotbal al României.

Algerianul Jugurtha Hamroun (34 de ani) este gata să revină în România, în fotbalul românesc. Fotbalistul care a jucat cu FCSB în preliminariile Champions League anunţă că poartă discuţii cu „câteva cluburi” din prima ligă a fotbalului românesc.

"Mi-e dor de fotbal şi o să încerc să revin la fotbal în România în iarna asta. Vorbesc cu câteva cluburi din Superligă. De la mijlocul clasamentului. Am fost la câteva meciuri ale FCSB-ului la stadion, că mai am o relaţie bună cu Meme Stoica şi mi-a dat invitaţie", a declarat fostul fotbalist de la Oţelul şi FCSB, conform OrangeSport, el fiind invitat în România pentru a disputa un meci de old boys.

ADVERTISING

Hamroun a plecat în 2016 de la FCSB la Al Sadd pentru două milioane de euro, fiind mai întâi împrumutat la trupa qatareză.

Guingamp, Burgas, Karabukspor, Oţelul, FCSB, Al Sadd, Al Kharaitiyat, Qatar SC, sunt doar câteva borne din cariera jucătorului cu origini franceze. El a disputat două sezoane în tricoul lui FCSB, marcând 8 goluri în 31 de partide.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!