FCSB vrea să scape de jucătorul considerat o mare speranță, dar fotbalistul pune o condiție

FCSB vrea să scape de jucătorul considerat o mare speranță, dar fotbalistul pune o condiție

FCSB este pe val după victoria cu Hermannstadt, scor 3-0 pe teren propriu, sâmbătă seara în Liga 1.

Chiar și așa, cu 8 puncte avans peste cele două urmăritoare, CFR Cluj și CSU Craiova, FCSB vrea să își primenească lotul în această iarnă, și încearcă să scape de unii jucători care nu au dat randament. Unul dintre ei este tânărul Eduard Radaslavescu (19 ani), care și-a pierdut încrederea din partea conducerii și are șanse mici să mai continuie la FCSB din 2024.

Mijlocașul a fost propus pentru un împrumut la Sibiu alături de Dorin Rotariu. Nu e însă prima dată când Gigi Becali încearcă să scape de el, după ce în vară a dorit să îl cedeze tot sub formă de împrumut la Botoșani.

ADVERTISING

Radaslavescu ar fi preferat mai mult o revenire la Farul, dar cum nu s-a putut acest lucru, în prezent el și-ar dori, dacă ar veni până la urmă o despărțire de FCSB, ca aceasta să aibă loc în postura de jucător liber de contract, scrie DigiSport.

Becali a achitat pentru Radaslavescu un milion de euro, el având acum o cotă de piață de 550.000 de euro, bifând în acest sezon doar 12 partide în roș-albastru, cu doar 282 de minute la activ.

D.A.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!