Un fotbalist din Liga 1 nu-i dă nicio șansă lui CFR Cluj în Liga Campionilor: Ce le-a spus croaților despre campioana României

Un fotbalist din Liga 1 nu-i dă nicio șansă lui CFR Cluj în Liga Campionilor: Ce le-a spus croaților despre campioana României

Atacantul formației FC Botoșani, Marko Dugandzic, a vorbit despre partida dintre CFR Cluj și Dinamo Zagreb, din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor.

Dugandzici spune că Dinamo Zagreb e favorită clară și că CFR Cluj nu are șanse să câștige.

"Dinamo este favorită și sunt convins că îi va bate pe români. Clujul pur și simplu nu are jucători de clasă precum Dinamo, care are și un ritm mai bun, joacă mai bine, mai variat și are o experiență mai mare în meciurile europene. Totuși, Clujul nu trebuie subestimat", a afirmat Dugandzic pentru Vecernji.

ADVERTISING

De asemenea, Dugandzic a afirmat că nu este impresionat de jocul oferit de CFR Cluj.

"CFR face un pressing avansat, deschide scorul și apoi joacă la rezultat, se apără cu opt jucători și e greu să le pui probleme. Joacă un fotbal urât, cel mai adesea cu mingi lungi în diagonală peste apărarea adversă. Sunt periculoși pe contraatac. Deac este cel mai bun jucător al lor, e experimentat, calm și e periculos la lovituri libere și cornere", a mai spus Dugandzici.

Partida dintre CFR Cluj și Dinamo Zagreb va avea loc miercuri, de la ora 21:00, în direct pe SpotMedia.ro.

ADVERTISING

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇