Un fotbalist de top s-a îmbolnăvit de malarie

Un fotbalist de top s-a îmbolnăvit de malarie

Atacantul Pierre-Emerick Aubameyang, căpitanul echipei Arsenal Londra, a anunţat că s-a îmbolnăvit de malarie cu ocazia deplasării în ţara sa natală, Gabon, pentru meciurile internaţionale de la sfârşitul lunii martie, informează AFP.

Aubameyang a ratat partida pe care Arsenal a câştigat-o cu 3-0 în faţa formaţiei Sheffield United, duminica trecută în Premier League, precum şi meciul retur cu Slavia Praga, echipa mijlocaşului român Nicolae Stanciu, disputat joi seara în sferturile de finală ale Europa League, în care londonezii s-au impus cu 4-0, calificându-se în semifinale.

ADVERTISING

"Din păcate, am contractat malaria în timp ce eram la echipa naţională a Gabonului, în urmă cu câteva săptămâni. Am petrecut câteva zile la spital, în această săptămână, dar mă simt deja mai bine în fiecare zi. Le mulţumesc medicilor care au detectat şi tratat virusul atât de repede", a scris fotbalistul african pe contul său de Instagram, fără să precizeze durata indisponibilităţii sale.

În meciul tur cu Slavia Praga, Aubameyang a fost rezervă, intrând ulterior pe teren.

Atacantul în vârstă de 31 ani a semnat recent un nou contract pe trei ani cu "tunarii", după un sezon 2020-2021 contrastant. Luna trecută, el a fost lăsat pe banca de rezerve la derby-ul cu Tottenham, din cauza unei probleme disciplinare.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Aubameyang a marcat 9 goluri în 25 de meciuri disputate în actuala ediţie din Premier League, faţă de 22 de reuşite în sezonul trecut.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇